Uverejnené

DOPRAVA V ŽILINE ZDARMA

Keďže sídlo firmičky je v Žiline, tak s radosťou doručím všetky výrobky žilinčanom, alebo všetkým, ktorí zadajú adresu na území mesta ŽILINA aj s priľahlými mestskými časťami. V prípade, že LEN prechádzate cez Žilinu, alebo ste tu pracovne a niečo ste si zakúpili, je možné po dohode určiť miesto a čas, kam môžem výrobok doručiť a odovzdať. Stačí si pri doprave zakliknúť možnosť DOPRAVA ZDARMA a je po starostiach. Viac sa téme dopravy venuje samostatný článok TU.

Uverejnené

RUČNÁ PRÁCA

Prevažná väčšina výrobkov, ktoré na stránke prezentujem je vyrábaná ručne a teda sa nejedná o žiadnu čínsku veľkovýrobu. Výhodou sú široké možnosti variability a vypracovania presne podľa želania. V každom prípade ide o jedinečné kúsky, z ktorých sú všetky originály. Slabšou stránkou ručnej práce sa môže javiť vyššia cena, no za každým výrobkom je jedinečný príbeh o čom sa podrobnejšie rozpisujem v samostatnom článku TU.

Uverejnené

VLASTNÝ MOTÍV

Mnohé z mojich výrobkov umožňujú po dohode zapracovať Váš motív, ktorý vyjadruje Vaše záujmy, záľuby, zameranie, svetonázor, alebo tematicky vhodne zapadne do interiéru, ktorý si starostlivo vytvárate. Je možné sa dohodnúť aj na zvolených materiáloch, veľkosti, tvare, kompozícii, prevedeniu, témy maľby, kresby a podobne.
Všetky výrobky, ktoré vytvorím a sú označené týmto piktogramom, je možné sčasti, alebo celkom prispôsobiť predstave zákazníka. Pri výrobku, ktorý to umožňuje je uvedené, čo všetko sa dá vyrobiť podľa Vašej predstavy.
Rovnako tak výrobky, ktoré nie sú na sklade, ale sú označené výrazom “NA OBJEDNÁVKU” je možné si ich po dohode objednať, dodatočne vyrobiť. Prosím tu berte na vedomie, že sa aktuálne venujem výrobe iných výrobkov a preto môže byť čakacia lehota aj 3 týždne (podľa množstva a požiadaviek na výrobok). Ale dohodnúť sa dá na všetkom ;-).