Huby ako z krajiny Pandora – červené

85,00 

Huby sa dajú položiť  a takto  skrášlia nejeden stolík, či policu. Sú vytvorené z transparentného silikónu s primiešaním farby. V každej hube je malá LED dióda, ktorá v tme dá celej kompozícii nový rozmer. Huby “vyrastajú” z odumretého a vysušeného dreva, moreného tmavou lazúrou. Prírodný mach je stabilizovaný a preparovaný, bezúdržbový. Ďalej sú použité vysušené prírodné lišajníky,

Technické prevedenie: Osvetlenie dodáva 6 LED diód zapojených na 4,5 V zdroj napätia, ktorý tvoria 3 x AA (tužkové) batérie. Tieto sa dajú ľahko vymeniť na zadnej strane. Elektornika je ukrytá pod drevenou krabičkou.

Materiál:
smrekové drevo, odumretý a vysušený konár ovocného stromu, LED diódy, prírodný stabilizovaný a preparovaný mach, vysušené prírodné lišajníky.

Na sklade

Popis

Ak ste videli film Avatar, tak tam vo fantastickej krajine s nezvyčajnou prírodou rástli nezvyčajné rastliny, a žili nezvyčajné zvieratá a organizmy. Určite ste si tam všimli aj svietiace huby. A takéto sa dajú aj vyrobiť. 🙂

Malé zátišie húb rastúcich na spadnutom dreve prenesie kúsok prírody aj do interiéru obydlia. A keď padne tma, môžu sa rozžiariť mäkkým teplým svetlom.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,5 kg
Rozmery 38 × 32 × 10 cm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Huby ako z krajiny Pandora – červené”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Možno by sa Vám páčilo…